top of page

Installationsspecialist

(Teknisk installationsspecialist med mycket god kommunikativ förmåga)

 

OM TJÄNSTEN

Vi söker en installationsspecialist som pedagogiskt kan både leda och stötta våra samarbetspartners och kunder inför, under och efter installation av Zpark anläggningar för elbilsladdning. Tjänsten har en central roll för att våra samarbetspartners och kunder ska känna sig såväl trygga som prioriterade.

ARBETSUPPGIFTER

Ditt primära uppdrag är att hålla våra tekniska samarbetspartners och kunder nöjda i deras val av partner och tekniklösning, exempelvis installatörer, tekniker, projektledare, projektörer m.fl. Vanligt förekommande aktiviteter inom rollen är som följer:

  • Säkerställa att installationer och driftsättningar går enligt plan

  • Regelbundet rapportera projektstatus till kund och partners

  • Vägleda och supportera samarbetspartners inför och under installation

  • Utbilda samarbetspartners i förfarande och lösningar

  • Utveckla, dokumentera samt följa upp tekniska installationsrelaterade ärenden och åtgärder

 

Till detta känner du dig trygg i projektering och projektledning oavsett var ansvaret för entreprenaden ligger, du kan driva ett installationsprojekt från ax till limpa med ansvar för projektets tidsplan, ekonomi, kvalitet m.fl. Aktiviteterna utförs idag helt och hållet för Zparks AC-plattform med tillhörande molnlösning. Framgent kan även kommande lösningar inom andra närliggande områden att inkluderas i rollen, självklart med förbehåll till beläggningsgrad.

PROFIL

Vi håller ett öppet sinne. Ifall ovanstående intresserar dig och du själv bedömer att du har en passande profil är du mer än välkommen att höra av dig, helt enkelt. Det är självklart positivt ifall det finns ett intresse för elbilsladdning och tidigare relevant erfarenhet inom installation, e-mobilitet eller närliggande område med el-teknisk bakgrund.

 

ERBJUDANDE

Vi erbjuder en unik möjlighet inom norra Sverige att växa i ett snabbväxande företag med fokus inom Cleantech, E-mobilitet och elektrifiering.

  • Det finns goda möjligheter att påverka såväl rollens utformning som våra kommande produkter i takt med att vi växer som företag.

  • Ledaregenskaper och ambitioner något vi ser mycket positivt på.

  • Rollen utgår från Luleå men vi är öppna för hybridlösningar enligt ÖK.

Tack för din tid!

LOCATION

Luleå / Hybrid

TYPE

Full-time

bottom of page