top of page

UPPTÄCK DUO

Elbilsladdning och motorvärmaruttag i samma enhet. Zpark Duo kan installeras i befintlig infrastruktur för motorvärmare eller i vår egen kapsling.

Duo tower 1.2.png
IMG_6925-removebg-preview (2).png
IMG_6927-removebg-preview (1).png

NYTTJA BEFINTLIG INFRASTRUKTUR 

Zpark Duo är utvecklad för att bland annat passa i en klassisk motorvärmarhuv. Detta möjliggör enkel och snabb konvertering av befintlig infrastruktur för motorvärmare. Inga extra kablar krävs och båda uttagen styrs via samma app. 

duo beskrivning 1 (1).png
duo beskrivning 2.png

SYSTEMLÖSNING

Varje duo installation kommer paketerad med vår egenutvecklade lastbalanserare som säkerställer att elen nyttjas effektivt utan att överskrida nätanslutningens kapacitet. Laddarna kopplas upp via vår gateway som ansluts till fastighetens fibernät. Varje enhet är även uppgraderingsbar over-the-air (OTA), vilket möjliggör att varje installation alltid opererar med den senaste mjukvaran.

duo helhet.png

UPPTÄCK DUO - TOWER

Zpark Duo kan även levereras i vår egen kapsling som du kan utforma för att passa din verksamhet med logotyp och olika färger.

Duo tower 1.2.png
MicrosoftTeams-image (18).png
Tower in environment.png

DIN EGEN DESIGN

Vid beställning av flertal enheter kan du välja mellan olika färger och anpassa med logotyp för att utforma en design som passar din laddpark. Kontakta oss för mer information så hjälper vi dig att hitta en design som passar dig och din verksamhet.   

MicrosoftTeams-image (21) (1).png
MicrosoftTeams-image (22) (1).png
MicrosoftTeams-image (20) (1).png
MicrosoftTeams-image (19) (1).png

MARK- ELLER VÄGGMONTERAD

Välj mellan vår långa kapsling som med kan markmonteras eller vår kortare variant som kan monteras på stolpe eller vägg. 

Duo tower 1.2.png
Tower short2.png
bottom of page