top of page
Nyckelpersoner bakom samarbetet low.jpg

ZPARK QUICK & BUFFER

Glöm skyhöga nätavgifter, långa ledtider och dyra installationskostnader. Kombinera snabbladdning med lokalt energilager för en lägre kostnadsbild och enklare installation.

UPPTÄCK QUICK

Laddning för alla segment inom e-Mobility. Skalbar lösning från 50 kW till 300 kW, vilket möjliggör snabbladdning för allt från lätta personbilar till tunga lastbilar

Quick v02 - 3.png

BANBRYTANDE TEKNIK

Quick plattformen är utvecklad in-house med specialiserad hårdvara för att uppnå en kostnadseffektiv design med sömlös integration mot Buffer plattformen. 

noun-technology-4454086-FFFFFF.png

SKALA I TAKT MED DITT BEHOV

Börja med en lägre effekt för att sedan skala upp effekt per laddare och antal laddare i takt med elektrifiering av din fordonsflotta

noun-scalable-4577696-FFFFFF.png

UPPLEV QUICK

Kompatibel med skärm och kortterminal samt ljusstapel för smart kommunikation med användare via olika färger och mönster.

QUICK lampor low qu.PNG
QUCIK AND BUFFER 2.PNG

UPPLEV BUFFER

Hjärtat i våra snabbladdningslösningar. Buffer minimerar effektbehovet i nätanslutningen och kostnaden för el. Skalbar lösning från 40 kWh till 1500 kWh.

Buffer v2.png

FLEXIBEL PLATTFORM

Buffer utvecklas av oss in-house med hård-och mjukvara som innebär sömlös integration mot våra Quick och Smart Zpark plattformar. Strategi för laddning och urladdning av batteriet skräddarsys efter ditt laddningsbehov.

noun-flexibility-1116121.png

ROBUST OCH SÄKER BATTERITEKNIK

Med litium-järnfosfat baserad cellkemi och robust inkapsling säkerställs en trygg och säker användning. Buffer levereras även med ett klimatsystem som säkerställer att batteriet opererar vid optimal temperatur under både varma sommardagar och kalla vinterdagar. 

noun-shield-1407016.png
bottom of page